Szórakozás

Kulcsár Edina a vécén ülő pasija öléből szelfizett

A közösségi oldalak elterjedése óta előfordulhat, hogy olyan bejegyzéssel találjuk szemben magunkat, amire abszolút nem voltunk kíváncsiak. Hát ez a pillanat most is eljött, amikor Kulcsár Edina vécén ülő párjának öléből osztott meg velünk egy képet.

A képet Facebook-oldalára töltötte fel a műsorvezető, akitől azt is megtudhattuk, hogy milyen reggeli rituáléjuk van párjával.

Lényeg a lényeg, hogy Csutival van egy reggeli kis rituálénk. Ha valamelyikünk később kel fel, mint a másik akkor kikiabálunk neki, jelezvén, hogy bújjon vissza még az ágyba

– írja a kép alatt Kulcsár, aki azt is leírta, hogy egy ilyen rituálé során párját nem tudta visszacsalogatni az ágyba, mivel az épp nagyon elfoglalt volt. A műsorvezető annyira vágyott kedvese ölelésére, hogy

végül szimplán beleült vécén ülő pasija ölébe, lőtt egy képet és azt feltöltötte közösségi oldalára. 

Egy reggeli életkép! 🚽👻 😂 Csutival minden időt kihasználunk arra, hogy együtt legyünk. 😅 😝 ❤️ Ma végre nem az ébreszt…

Közzétette: Edina Kulcsar – 2017. október 29.

 

A műsorvezető követői sem értették feltétlenül a kép létjogosultságát, több olyan hozzászólással is találkozhatunk amik azt vitatják, hogy vajon tényleg szükséges volt-e megosztani a fotót a nagyvilággal. Kulcsár azonban nem jött zavarba, megvédte saját magát és párját.

Nem kell ezt ennyire komolyan venni! Szerettem volna hozzábújni rögtön ahogy felkeltem, ő pont wc-n volt és akkor mi van?

– írja az egyik hozzászólás válaszaként a műsorvezető.

Hát végül is, tényleg nincs semmi.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik