Szórakozás

Az X-Faktor legutóbbi kiesője úgy érzi, ellen kellett volna állnia Radics Giginek

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az X-Faktor harmadik élő show-ját követően Bereznay Dánielnek és Erdős Violának kellett búcsúznia. Bereznay kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől, így ő végül párbaj nélkül, automatikusan kiesett a versenyből. Az énekes utólag már bánja, hogy nem állt ki jobban magért.

X-Faktor: Kiszúrtátok ByeAlex orrtúrását?
Olvasónk hívta fel a figyelmet.

A fiatal énekesjelöltnek – aki amúgy a verseny egésze alatt hangoztatta, hogy inkább csak lírai előadóként szeret színpadra lépni – táncolnia kellett volna szombati produkciója alatt. Az előadást követően egyik mentor sem lett igazán meggyőzve.

Mindig is mondtam, hogy nekem a lírai dalok állnak jól, nem is nagyon tudok más műfajban énekelni. Ezt elmondtam akkor is, amikor bekerültem a döntősök közé, de végül csak rábeszéltek, hogy mutassam be a tánctudásom

– nyilatkozta a Blikknek Bereznay, aki úgy érzi, hogy jobban ellent kellet volna állnia a szerkesztőknek és mentorának, Radics Giginek.

Magamat hibáztatom, hogy nem álltam ellen, és nem voltam határozottabb a mentorommal, Radics Gigivel és a műsor szerkesztőivel szemben, hiszen tudtam, hogy ez nekem nem fog menni. Sajnos magam is úgy érzem, hogy a döntős produkció nagyon gyengére sikeredett, és ezt már napokkal az élő show előtt tudtam, hiszen én képtelen vagyok a színpadi mozgásra, és a vidám dalok nekem nem is állnak jól

– mondta az X-Faktor, most már kiesett versenyzője.

(Kiemelt kép: Instagram/BereznayDániel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik