Szórakozás

Sztárban Sztár: Megvan a legújabb kieső

Az e heti műsorban már csak hat énekes átváltozását láthattuk, így az egyéni produkciók mellett a sztárok duóként is színpadra léptek.

Sztárban sztár: Az évadban először egy férfi énekes esett ki
Janicsák Veca még tartja a frontot egyetlen nőként, viszont az eddig általában élmezőnyben végző énekesnek elengedték a nézők a kezét.

Az egyéni produkciók alatt, csakúgy ahogy a múlthéten Király Viktor győzte meg a legjobban a zsűrit, akik a Lenny Kravitz-ként színpadra lépő énekest maximális, 40 ponttal jutalmazták. Pápai Joci még mindig az évad legviccesebb előadója. A kisfilmjében beígért táncbetétet nem tudta megcsinálni, a dalszöveget elfelejtette, de a zsűri még így is imádta. Janicsák Veca pedig most, Nancy Sinatraként volt a legszexibb.

A duó feladatok során a Berkes Olivér – Ekanem Bálint Emota páros Wellhellos átalakulása annyira tökéletere sikerült, hogy maximális pontot kaptak a zsűritől. A Whitney Houstont és George Michaelt megelevenítő Janicsák Veca és Király Viktor viszont pont ellenkező hatást gyakoroltak az Sztárban Sztár ítészeire. Az est utolsó versenyprodukciója Pápai Joci és Horváth Tamás párosa volt, akiktől Zoltán Erika és Kiki Grease feldolgozását láthattuk a színpadon. Végül ők is 40 pontot kaptak.

A show legvégén Ekanem Bálint Emota és Horváth Tamás került a kiesés szélére. A versenyt végül Horváth Tamás folytathatja.

A Sztárban Sztár hetedik kiesője Ekanem Bálint Emota.

(Kiemelt kép: Instagram/TillAttila)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik