Szórakozás

Koós János beszédet mond Aradszky temetésén, de aggódik miatta

Aradszky Lászlót október 28-án, szombaton, a Szent István-bazilikában búcsúztatják. A rajongók, pályatársak, barátok 12 és 15 óra között róhatják le kegyeletüket. Ez ugyanúgy nyilvános lesz, mint az egyházi szertartás 15 és 16 óra között. Ezt követi egy zártkörű esemény, amikor 16-17 óra között a család elhelyezi az urnát a Bazilika altemplomában.

Aradszky László családja egy-egy szál sárga liliomot kér a rajongóktól
Október 28-án a Szent István-bazilikában tartják a temetési szertartást.

A megemlékezésen az elhunyt énekes legjobb barátja, Koós János is beszédet fog mondani az özvegy kérésére, de aggódik, hogy addig képes lesz-e összeszedni magát.

Ott leszek a te­metésen természetesen és beszédet is mondok, sajnos. Laci felesége, Éva megkért, hogy egy pár szóval búcsúztassam el a barátomat, és én igent mondtam, nem örömmel, de elvállaltam. Ha az élet ezt csinálta velünk, hogy Laci ott van, én meg itt, akkor meg kell tennem ezt érte. Értünk. Most, pár nappal a temetés előtt, még nem tudom, hogy leszek képes annyira összeszedni ma­gam, hogy kiálljak oda és mondjak akármit is… mit is mondhatnék? Nem könnyű attól elbúcsúzni, aki a részünk volt. Nem is fogok elbúcsúzni tőle. Ő mindig itt marad velünk

– nyilatkozta a Borsnak Koós.

Aradszky László (Aradszky László)
Aradszky özvegye az utolsó beszélgetésükről mesélt
Az elhunyt énekes neje egyre rosszabb állapotban van.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik