Szórakozás

Harry Potter-rajongó? Mutatjuk, hol szerezhet be varázslós cuccokat jó áron

Az egyetlen hátránya, hogy Londonig kell utazni érte.

Rossz szóviccel élve teljesen „átvarázsolta” egyik londoni üzletét a Primark üzletlánc. A Tottenham Court Roadon található üzletben ugyanis megtalálható minden, ami egy Harry Potter-rajongó álma lehet. Az nem újdonság, hogy a varázsló és társai által fémjelzett ruhákat és párnákat lehet kapni, az viszont igen, hogy a Primarkra jellemzően megfizethető áron.

A Sun cikke szerint például egy Harry Potter baglyát, Hedwiget ábrázoló párna 5 fontba kerül (1700 forint), az egyes roxforti házakat idéző pizsamák 6 fontba (2000 forint), de egy ágyneműhuzatot is be lehet szerezni 13 fontért (4500 forint), egy időnyerő nyaklánc pedig mindössze 3 font (1000 forint). Aki egy szinttel feljebb emelné az élményt, az vehet varázslóköpenyt 12 fontért (4100 forint) vagy a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola emlémájával ellátott táskát is ugyanennyiért.

Sajnos, a Primark online nem árusít, így aki olcsón szeretne griffendéles vagy mardekáros pulcsit, annak Londonig kell repülnie. Vagy leadnia egy listát egy ott élő ismerősének a beszerzendő rajongói cuccokról.

Kiemelt kép: Europress/Collection Christophel © Warner Bros

Ajánlott videó

Olvasói sztorik