Szórakozás

Furcsa dolgot evett a Vouge főszerkesztője

Anna Wintour, a Vouge főszerkesztője a népszerű, James Cordens által vezetett The Late late Show vendége volt október 25-én, szerdán. A divatmogul mesélt életéről és részt vett egy játékban.

Van 140 millióm, mégse ülhetek Rihanna mellé
Miért akar valaki tízmilliókért vacsorázni, hogy aztán a következő évben meghívót se kapjon?

A műsorban Wintour elárulta, hogy pályája legelején kirúgták stylist állásából, mivel azt gondolták róla, hogy sosem értené meg az amerikai piacot igazán. Ám ez nem keserítette el a Vouge főszerkesztőjét, inkább próbálta úgy felfogni a dolgot, mint karakterépítés, ami valljuk be egészen jól ment neki, hiszen

már harmadik évtizede ő a feje a világ leghíresebb divatmagazinjának.

A műsor második felében Wintour részt vett egy játékban, amelynek szabályai nagyon egyszerűek. Kapsz egy kérdést, amire vagy válaszolsz, vagy helyette megeszel valami nem kifejezetten gusztusos dolgot. A főszerkesztő válaszolt többek között arra, hogy milyen volt Bob Marley az ágyban, illetve hogy kit nem látna szívesen újból a Met Galan.

Utóbbira a válasz Donald Trump volt, az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke, így Wintournak végül nem kellett savanyú disznólábat ennie.

A Vouge főszerkesztőjének végül csak egy kérdésre nem volt hajlandó válaszolni. Tom Ford, Marc Jacobs és Ralph Lauren között kellett volna sorrendet felállítania, amit el is kezdett, de végül nem fejezte be, így bele kellett harapnia egy baconbe csavart pizzába.

(Kiemelt kép: Taylor Hill/FilmMagic/GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik