Szórakozás

Három hónap múlva esedékes Justin Timberlake-koncert miatt háborognak az emberek

Az USA-ban hatalmas dolog, ha valaki az amerikaifoci nagydöntőjének, vagyis a Super Bowl-nak a félidei fellépője lehet, és mindig nagy találgatások előzik meg a bejelentést. Nemrég derült ki, hogy jövőre Justin Timberlake léphet színpadra majd két touchdown között, emiatt pedig a fél internet felháborodott, hisz az énekes több mint egy évtizede fellépett már a Super Bowl-on, és akkor hatalmas botrányt okozott, de végül mégsem ő szívta meg.

Tizenhárom évvel ezelőtt olyan történt a televíziózásban, ami addig soha. Élő adásban lehetett látni egy mellbimbót, méghozzá egy híresség mellbimbóját. Az akkori Super Bowl félidei show-jának fellépője Janet Jackson és Justin Timberlake voltak. A koncert közben – illetve végén – Justin Timberlake egy egyszerű mozdulattal letépte a ruhát Janet Jackson melléről,
aminek köszönhetően nézők milliói láthatták élőben az énekesnő mellbimbóját és egy azon fityegő, napocskát mintázó díszt.

Három hónap múlva esedékes Justin Timberlake-koncert miatt háborognak az emberek 1

Jackson mellbimbója óriási felháborodást keltett, a villantásból csúnya botrány lett. Bármennyire is bizonygatták Janet Jackson emberei, hogy nem volt szándékos, az énekesnő az NFL-nél feketelistára került, a meccset és a show-t közvetítő CBS-ből kitiltották, és az FCC – az ottani médiahatóság – pedig durván megbírságolta. Ennek köszönhetően Janet Jackson karrierje gyakorlatilag totálisan megfeneklett és évekre eltűnt, miközben Justin Timberlake pedig egyre sikeresebb és híresebb lett, még díjazták is az utána következő Grammy-díjátadón, ahonnan egyébként Janet Jacksont szintén kitiltották.

I DO have the time. Half the time… #PepsiHalftime #SBLII @Pepsi @NFL @JimmyFallon @FallonTonight

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Ezek után talán már érthető, miért háborodtak fel sokan azon, hogy a következő Super Bowl félidei show-ját Justin Timberlake nyomhatja majd le. Az pedig csak még jobban kicsapta a biztosítékot, hogy az NBC sportriportere, Mike Tirico viccelődve megkérdezte Timberlake-et, hogy most is számíthatnak-e a nézők valami hasonló ruhabalesetre, amire az énekes nemmel válaszolt. Méghozzá nyilván nevetve, hisz az ő karrierjét semmennyire nem befolyásolta az, hogy letépte a ruhát kolléganője melléről.

A twitterezők többsége most arra számít, hogy Justin Timberlake a koncertet egy Janet Jacksonhoz intézett, hosszú bocsánatkéréssel indítja majd. De persze akadnak olyanok is, akik annak örülnének a legjobban, ha Timberlake újra Janet Jacksonnal lépne színpadra és most utóbbi lenne az, aki letépi a gatyát az énekesről, hogy mindenki láthassa legalább a csupasz fenekét. A kialakult hisztire egyelőre egyik fél sem reagált, de nem csodálkoznánk, ha 2018 februárjában Justin Timberlake nem egyedül lépne színpadra, hanem követné őt egy meglepetésvendég is, aki letépi róla a pólót. Igaz, utóbbit két, Jacksonhoz közeli forrás is hevesen tagadta az E! Online-nak – az énekesnőnek állítólag esze ágában sincs fellépni a Super Bowl-on, illetve ha akarna, se tudna, mert ütközik turnéjának koncertidőpontjaival, de természetesen sok sikert kíván Justin Timberlake-nek.

Kiemelt kép: Getty Images/John Shearer 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik