Szórakozás

Gáspár Evelin: Nagyon bizalmatlan lettem az emberekkel

Ahogy arról mi is beszámoltunk Gáspár Evelint október végén baleset érte. Edzés közben egy súly ráesett a karjára, aminek következtében két ujja eltört. Többek között erről, családjáról és magánéletéről is mesélt ma a FEM3 Café műsorában.

Gáspár Evelin: Az össze-vissza nyaraló lányok nem irodában keresik meg a pénzt
A 23 éves lányt hamar kihoztuk a sodrából, az interjú elején már ott akarta hagyni kollégánkat.

Hasizom gyakorlat közben a lábára erősített öt kilós súly esett rá kézfejére, aminek következtében eltört két ujja. Evelin először nem gondolta, hogy ilyen súlyos lenne sérülése, így végül csak egy nappal később ment el orvoshoz. Az utóbbi egy hónapban amúgy nagyon sokat sportolt, így viszont a következő 3 hétben pihennie kell.

Most a kajával kell okoskodni, minél egészségesebben. Most nagyon egészségesen próbálok élni

– mesélte Gáspár Győző legidősebb lánya, aki már egy ideje már külön él szüleitől, így gipszelt kezével is egyedül kell megküzdenie.

Evelinnek amúgy nincs sok barátja, soha nem is volt. Azt mondja ennek az lehet az oka, hogy a legtöbben csak ki akarják őt használni hírneve miatt.

Az évek során elzárkóztam a dolgoktól, mert sok csalódás ért. Meg mindig voltak emberek, akik mindig csak egy bizonyos érdek miatt akartak velem barátkozni. Nagyon bizalmatlan lettem az emberekkel

– mesélte, majd azt is hozzátette, hogy édesapja életében is rengeteg ilyen ember volt. Érzi, hogy hozzáállása már néha túl negatív, így próbál fejlődni és nem mindenkiben a rosszat látni.

Evelin jelenleg párkapcsolatban él, így nem érzi akkora hiányát egy barátnak, mivel úgy gondolja, hogy egy jó kapcsolatban a két fél barátként is támaszkodhat egymásra, illetve számára mindig ott lesz a biztos támaszt jelentő család.

(Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik