Szórakozás

Az interneten is kaphatók a korábban betiltott, brutálisan ijesztő kukkoló figurák

Ablakra applikálhatod, és nézheted, hogy rémülnek halálra a lakásban. Muris, igaz?

Tavaly Kanadában a rengeteg vásárlói panasz miatt eltűntek az áruházak polcairól a Scary Peeper (talán Rémisztő Kukkolónak fordíthatnánk) termékei. Voltak, akik szerint a leselkedés, kukkolás perverzióját „relativizálják”, mások szerint annyira hatásosan ijesztik meg az embert, hogy annak komoly egészségügyi veszélyei is lehetnek.

A rémisztő dekorációs tárgyak a halloweeni szezon jóvoltából most újra reflektorfénybe kerültek, főleg, hogy kiderült, hogy az Amazonon bárki megrendelheti őket.

A maszkszerű tárgyakat egy gumitappancsal kívülről lehet felerősíteni az ablakra, és a bent ülők legjobb esetben is összekakilják magukat a látványtól: az élethű maszkok közt van perverz kukkoló, zombi, boszorkány, múmia, bohóc és még rengeteg olyan lény, akitől sötétben képesek vagyunk alaposan beparázni.Az ijesztő alakok egy része ráadásul mozog: ujjukkal, kezükkel bekopognak, de olyan is van köztük, amely a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően követi a szemével a lakásban közlekedőket – hát nem csodás?

Még részletezhetnénk órákig, de az alábbi videóból sokkal durvábban átjön majd, hogy miért óvakodnak – minden értelemben – ezektől az izéktől a vásárlók.

(The Sun, LAD Bible)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik