Szórakozás

X-Faktor: Érdekes meglepetésekkel és borzalmas hangokkal folytatódott a műsor

Túl vagyunk a tehetségkutató második élő showján. A műsorvezető, Kiss Ramóna még a szüleit is elhozta, hogy megvédjék az erényeit. Ezúttal meg is úszta a bugyivillantást bevezető tánca során.

Radics Gigi örült, hogy versenyzőjének most már egy kerek hete volt a felkészülésre, ByeAlex arról vallott, hogy meglepően tapasztalta magán: megkedvelte a saját mentoráltjait. Gáspár Laci szerint múlt héten csak ünnepelték a 12 döntést, de erre a hétre szigorral fenyegetőzött. A mentortársai szerint női felsőben érkező Puskás Peti pedig meglepetéseket ígért operaénekesnőjétől.

X-Faktor: Kivillanó bugyi és döntetlen miatti boríték az első élő adásban
Hegedűs Péter és a Radio Mobster távozott az X-Faktor első élő adásának végén. Mutatjuk, miről szólt a szombat este.

A múlt héten családja hiánya miatt  sírdogáló 15 éves Serena Rigacci óriási pillangószárnyakkal felszerelve nyitotta meg a showt. Nem túl erősen. Mentora szerint ugyan bitang jól énekelt és nincs ellenfele a versenyben, de a többi mentor nem osztotta a véleményét. Szerintük korrektül elénekelte a dalt, de nem ragadta magával őket.

Berta Dániel igyekezett felrázni magát, de ByeAlex rájött, hogy hiába várja a csodát, ő nem egy macsó. Szerinte bohóckodás volt a produkció, Gáspár Laci a hamis hangokat nehezményezte, Gigit pedig inkább a táncoslány előadása kötötte le.

A London Kids csapatában még mindig feszültség van a tagok között, a srácok legszívesebben lecserélnék az énekest. Puskás szerint nem adtak élményt, mostmár ByeAlex is úgy gondolja, hogy gyúrni kéne a frontember hangján, Radics Gigi szerint pedig legalább nem volt széthúzás a tagok között a színpadon.

A versenyhez az utolsó előtti pillanatban csatlakozó Bereznay Dániel stílusát igyekeztek megtalálni a szerkesztők, de a fiú közölte, hogy ő a lírikus dalokat szereti és nem is szeretne kilépni ebből a szerepből. Puskás szerint az este folyámán eddig ő volt a legkevésbé hamis, ByeAlex viszont azt a tanácsot adta, hogy ne énekeljen olyat, amire nem képes. Gáspár szerint is gyenge produkciót adott elő.

Tóth Bettina – aki nagy összhangban van “szép mosolyú, jó seggű és jó humorú” mentorával – most azt is megmutatta, hogyan énekel, persze a rap sem maradt el. A mentorok egyhangúan elégedettek voltak vele, habár Gigi nem bánta volna, ha kimarad a dalból a hörgés. Utóbbivál Gáspár Laci már megbékélt, de még mindig a horror karakterhez, Chucky babához hasonlította a fiatal lányt.

A múlthét óta orrkarikával gazdagodott Mézes Norbertet egy Trabanttal vidította fel a mentora, de ez sem volt elég ahhoz, hogy jól teljesítsen. A zsűritagok kritizálták a dalválasztást és az előadást, amit untak is.

Az adás versenyrészének finisébe érve, Gulyás Rolandnak köszönhetően végre hallhattak a nézők egy korrekt éneklést. Ennek ellenére is szép számmal találtak hibát a produkcióban a mentorok. A mozgásba és az egyhangúságba is belekötöttek.

Ricco és Claudia a kisfilmjükben megmutatták a lazább oldalukat, megint hangsúlyt kapott az énekes piperkőcsége és kiderült, hogy lehet bögrével húst klopfolni. A színpadon azonban hozták a szokott stílust és nagyívű éneklést. Puskás szerint azonban lassan be kell dobniuk valami meglepetést, mert unalmasak lesznek. Ezen Gáspár Laci annyira felhúzta magát, hogy egymásnak is estek. Végül Puskás aljasnak nevezte mentortársát.

Az extrém kinézetű Erdős Violáról kiderült, hogy néhány évvel ezelőtt még ő is csak egy átlagos lány volt, amit aztán színpadra is vittek. Szőke parókában vonult ki a színpadra, a tetoválásait pedig sminkkel rejtették el. A dal egy pontján azonban visszatért a valódi énje. A produkciónak üzenete volt és a show részét sem vitatták el a zsűritagok, de a rossz éneklést már nem tudták megbocsájtani neki.

Az operaénekesnő, Abaházi Nagy Lívia kénytelen volt kilépni a komfortzónájából, ugyanis mentora egy népdallal állította színpadra. ByeAlex szerint azonban ez a műfaj nem illett hozzá. Gáspár és Radics viszont állva tapsoltak.

Az extra produkció ezúttal elmaradt, de az eredményhirdetés szokás szerint zajlott. Hirtelen halállal Radics Gigi mentoráltjának, Mézes Norbertnek kellett búcsúznia, aki az este folyamán a legkevesebb szavazatot kapta a nézőktől. A London Kids és Erdős Viola pedig párbajon mérték össze tudásukat. A mentorok 3-1 arányban az énekesnőnek szavaztak bizalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik