Szórakozás

X-Faktor: még keresi a rendőrség Bereznay Dániel öccsét

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy szeptember óta eltűntként körözi az x-faktoros Bereznay Dániel hároméves féltestvérét, Barnit a rendőrség. Bár néhány cikk megjelent arról, hogy a kisfiút megtalálták, a körözés hivatalosan még nem szűnt meg. Ennek oka, hogy a szülők között háború zajlik a gyermekért – írja a Bors.

A gyermek édesanyja néhány napja tett közzé egy felhívást a Facebookon, amelyben leírta: Barnit az édesapja láthatásra vitte el, majd nem hozta haza. Az asszony szerint lehetséges, hogy levágták a kisfia haját, hogy másképp nézzen ki.

Az édesapa szerint azonban más a helyzet.

Sajnálatosan az általa az irányomba indított iszonyatos válóper mára már mániákusan alakítja tetteit. A valóságban gyermekét eszközként használva lé­pett fel ellenségként velem szem­ben. Tavasszal például hat és fél hétre elzárta tőlem Barnit. Mind a bíróságnak, mind a rendőrségnek már korábban írásban is lenyilatkoztam, hogy kisfiunk velem van, jól van és az eltűnési listán is jogtalan mó­don szerepel. Most a fiam közszereplését látva próbál reflektorfénybe kerülni, és ezzel engem és családomat lejáratni, bántani

– írta az X-Fak­torban szereplő Bereznay Dániel édesapja.

A BRFK sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte: a rendőrség továbbra is eltűntként kö­rözi a gyereket. A BRFK nyomozást indított kiskorú ve­szélyeztetése vétség gyanúja miatt, az eljárás feladata tisztázni: a bűncselekmény tényállási elemei megvalósultak-e.

Az X-Faktorba pótjátékosként bekerült Bereznay Dániel egyébként korábban a Blikknek nyilatkozott arról, hogy tudja, féltestvére az édesapjánál van:

Örülök, hogy Barni jól van, és nem esett baja, mivel apuval volt, tudtam, hogy nem lehet gond, ettől a családi ügytől igyekeztem távol tartani magam. A továbbiakban nem is szeretnék erről beszélni többet.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik