Szórakozás

Kapócs Zsókának az ötödik lombikprogram hozta meg a sikert

A 38 éves színésznő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy hosszú évek küzdelme után hamarosan teljesül az álma és anya lesz. A várandós Kapócs Zsóka a Story magazinnak mesélt az elmúlt évek nehézségeiről.

Súlyos betegsége miatt nem akart összejönni Kapócs Zsókának a baba
Az énekes-színésznő álma hat év küzdelem után mégis valóra válik.

Súlyos endometriózisa és az azt kezelendő fogamzásgátló miatt nem volt esélye arra, hogy természetes úton megfoganjon a babája, és habár sokan le akarták beszélni a lombikbébiprogramról, ő nem adta fel. Négy sikertelen beültetés után, az ötödik hozta meg a sikert. A kezelések azonban teljesen megváltoztatták a testét.

Láttam, a hormonkezeléstől hogyan alakul át az addig tökéletesnek mondott testem. Megváltozott az alakom, narancsbőrös lett a combom. Korábban grammra kimértem magamnak az ételt, és naponta kétszer is elmentem edzeni

– mondta Kapócs, aki eleinte azért aggódott, hogy van-e értelme mindennek. Amikor aztán megkapta az orvosától a jó hírt, alig akarta elhinni.

Amikor felhívtam a párom, csak annyit kérdeztem tőle, hogy „Ülsz? Gyerekünk lesz!” – újságoltam boldogan. Épp az edzőteremben volt, fel sem fogta a szavaimat. „Tessék?” – kérdezett vissza. Sok-sok másodpercig egyikünk sem tudott megszólalni.


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik