Szórakozás

A válás után anya és apa egyben Takáts Tamás

Takáts Tamás magán­életéről jó ideje nem lehetett hallani semmit. Ez nem véletlen, a Karthago énekese nehéz időszakon van túl. Feleségével rájöttek, nem illenek össze, ezért elváltak. Közös lányukat, Lucát az édesapjánál helyezte el a bíróság.

A zenész elárulta: a hétköznapokban egyedülálló apaként teljesíti a kötelességeit, és élvez minden pillanatot, amit a lányával tölthet. Egyelőre nem is gondolkodik újabb kapcsolatban. A maradék időben az East zenekarral próbál, ugyanis októberben az együttes életművét színpadra állítják.

Úgy gondolom, hogy alapvetően több időt tudok a gyerekkel tölteni, mint egy átlag­apuka, sőt! A zenészélet egyik előnye a színészekével szemben, hogy a hét első fele gyakorlatilag szabad, nem kell egész nap a próbákon ülni. Csütörtök előtt általában semmi dolgom, már ami a zenekart illeti, így van idő a hétköznapi kötelességek mellett teljes értékű apának lenni. Játszóterezni, tanulni, szórakozni. Ha kell, a házimunkákkal is megküzdök, vasalok és takarítok, sőt előfordul, hogy a konyhában is készítek ezt-azt. Hála az égnek nagyon sok értékes időm van a gyerekre. Tulajdonképpen olyan vagyok akár egy szoptatós dajka

– mondta a Blikknek Takáts.

(Kiemelt kép: Kovács Tamás/MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik