Szórakozás

X-Faktor: Nagy Krisztián üzent, nem adja fel

Még az első élő adás előtt derült ki, hogy Radics Gigi mentoráltja, Nagy Krisztián végül önszántából feladta a versenyt, mivel nem bírta a felkészüléssel járó terhet.

Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak

nyilatkozta akkor az énekes, akit azóta is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán kezelnek.

Radics Gigi: Krisztián nem tudta feldolgozni a sokkot, hogy bejutott az élő show-ba
Az X-Faktor mentora elmondta, miért távozott a versenyző három nappal az első élő műsor előtt, Puskás Peti pedig tovább trollkodik. Videó.

Kórházba vonulása óta most először adott magáról életjelet közösségi oldalán, ahol elárulta követőinek, úgy érzi ennek így kellett történnie. A bejegyzésből az is kiderült, hogy Krisztián még még mindig kórházban fekszik, viszont álmait nem szeretné feladni. Tovább fog küzdeni, hogy egyszer elismert énekes lehessen belőle.

Sziasztok nagyon sajnàlom az X-Faktor! Ennek így kellet hogy történjen. Éppenség korhàzban fekszem pillanatnyilag….

Közzétette: Nagy Krisztián hivatalos oldala – 2017. október 17.

 

Az énekes helyére kezdetben nem lehetett tudni, hogy bekerül-e valaki, de végül Nagy Krisztián helyét Bereznay Dániel, akinek összesen két napja volt felkészülni az első élő show-ra.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik