Szórakozás

Pataki Zita lefogyott: bikiniben fotózták

Pataki-Zita(2)(960x640).jpg (Pataki Zita)
Pataki-Zita(2)(960x640).jpg (Pataki Zita)

Pataki Zita meghízott azoktól a hormonoktól, amiket szedett, hogy teherbe essen. Nyolc sikertelen próbálkozás után feladta a mesterséges megtermékenyítéssel járó harcot. Az elmúlt hónapok arról szóltak, hogy az RTL Klub 43 éves időjósa visszanyerje régi alakját.

Nagy edzésben vagyok, szeptemberben kezdtem, előtte nem lehetett, aztán sokáig értelme sem volt. A lombikkezelések miatt rengeteg hormont kaptam, és sajnos nem lehet megjósolni, ki hogyan reagál majd ezekre a szerekre. Én tíz kilót híztam. Az endokrinológus azt mondta, örüljek, hogy csak ennyit. Könnyen feljön, és nagyon nehéz le­adni. Közben persze diétáztam, ez javasolt is. De csak jöttek és jöttek a kilók

– mondta a Borsnak Pataki, akinek friss bikinis fotói alapján nincs szégyellnivalója.

Edzés, aminosavak, fehérjeturmix, kollagén. Formáljuk a testemet. A gravitá­ció nem barátja a negyvenes nők­nek. Amikor elkezdtem, Ati le­fotózott hátulról. Kíváncsi va­gyok, tényleg fel lehet-e emelni a feneket edzéssel. Negyvenévesen egészen másként megy. De elégedett vagyok magammal, csak az orrommal van bajom. Ahogy fogy az arcom, úgy nő az orrom. Ezt jelentős öniróniával kezelem.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik