Szórakozás

Meleg szexvideókat vállalt Pumped Gabo

Mielőtt médiacelebbé vált, Pumped Gabo meleg szexvideókban szerepelt. Az élő chatek és videók rengeteg pénzt hoztak neki és családjának, ennek ellenére az eredetileg Szabó Gábor néven született celeb már nagyon bánja, hogy elvállalta a szexmunkát.

A Blikknek pedig azért vállalta, hogy beszél múltjáról, hogy ezzel is figyelmeztesse a hozzá hasonló fiatalokat, milyen könnyen kihasználhatják őket némi pénzért az ilyen tartalmakkal foglalkozó ügynökségek.

Miután kigyúrtam magam, megkeresett egy ügynökség. Akkor 17 éves voltam, eleinte csak modellkedésről volt szó. Fotózásokon szerepeltem, divatbemutatókon, aztán kértek aktot, illetve rábeszéltek, hogy szerepeljek rövidebb videókban, ahol önkielégítést kellett végeznem. Sokáig nem mentem bele, de aztán a sok pénz, amivel kecsegtettek, végül is meggyőzött. Szegény a családom, nekem hatalmas vagyonnak tűntek azok az összegek, amiket ajánlottak. A kezdetektől nagyon nem tetszett a dolog, élő webes videókban szerepeltem, önkielégíteni kellett, meztelenül csókolózni más srácokkal. A legfurcsább, hogy hozzám hasonlóan majd’ minden fiú heteró volt. Egyébként elképesztően sokan vállalnak ilyen munkát, táncosok, de legfőképp testépítők

– mondta a lapnak Pumped Gabo.

A most 21 éves Pumped 18 éves korában kezdte a felnőttfilmezést, és összesen egy évig csinálta. Mint mondta, nehéz volt továbblépni, mert fenyegették, hogy ha abbahagyja, újra egy csóró senki lesz belőle.

Két okból tártam fel a múltam ezen részét, egyrészt, hogy tisztázzam, miért vállaltam anno ezt az egészet, másrészt, hogy figyelmeztessem a hozzám hasonlókat, hogy ne dőljenek be a csaló ügynökségeknek, mert azért a kis pénzért cserébe tönkremehet az egész életük. Egész életemben viselhetem ezt a bélyeget, mai fejjel már biztos nem vágnék bele.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik