Szórakozás

X-Faktor: ezt üzente kiesése után Hegedűs Péter

Az X-Faktor szombati első élő show-jából máris két versenyző távozott. A Radio Mobster zenekarnak és Hegedűs Péternek ért véget először a verseny.

Utóbbiról, a főállásban napközis tanárként dolgozó hobbirapperről nem sokan gondolták, hogy idáig is eljut, hiszen már az előválogatókon vegyes értékeléseket kapott hamis hangja, furcsa stílusa és hiányos angol kiejtése miatt. Sokan gúnyolódtak rajta és kinevették. Még mentora, Puskás Peti is beismerte, hogy minden idők “legszínesebb” mentorházas csapatát hozta össze vele. Hegedűs azonban nem törődik a kritikákkal.

Picit csalódott vagyok, mert harcba indultam, de alulmaradtam. Viszont már az is nagy szó, hogy nyolcezer embert magam mögé utasítva eljutottam idáig. A kiesésből úgy látszik, itt kell az ének is. A rap nem olyan dolog, ami fekszik a közönségnek.Mivel a verseny mellett dolgoztam is, hallottam a véleményeket. De én csak a pozitív erő irányába megyek tovább

– mondta a 24.hu-nak Hegedűs Péter, akit állítólag már várnak vissza a napközisek.

Fotó: RTL Klub

Jövő héten kezdődik az iskola, várnak a napköziben, szerintem nagy ovációval. Megmutattam, hogy egy tanár milyen lehet, amikor színes. Az iskola és a szülők is pozitívan álltak az X-Faktoros szereplésemhez, megkaptam a maximális támogatásukat. Még pár nap, és visszatér Peti bá’

– árulta el Hegedűs, aki ezután üzent is a közönségnek:

“A zene továbbra is csordogálni fog az ereimben. Továbbá, az is elképzelhető, hogy egy énektanárt a hátamra fogok kötni, és még  visszatérek a zenébe, a belőlem jövő show-val!”

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik