Szórakozás

Elvállalt egy esküvői fellépést Craig David, miután a menyasszony minden nap írt neki Twitteren

A 27 éves, Birminghamben élő Sophie McEvoy több mint egy éven keresztül bombázta üzeneteivel a brit világsztárt, mire ő beadta a derekát, hogy énekeljen a nő október 27-ei lagziján – számolt be a Daily Mail.

Craig Davidet egy pénteki, ausztrál rádióadásban kötötték össze a rajongó arával. A műsorvezetők nem kis meglepetésére az énekes azonnal tudta, kiről is van szó, sőt kénytelen volt bevallani, hogy egy ideje már egyeztetnek az esküvőszervezővel a fellépésről.

Próbáltam az utolsó pillanatig titokban tartani, de most, hogy adásban vagyunk, értelmetlen lenne tovább húzni. Nagy öröm lesz számomra

– közölte a zenész.

Sophie egyébként kisebb hadjáratba kezdett az interneten, hogy meggyőzze kedvencét, akit tinédzser kora óta kedvel, kedvenc száma pedig természetesen a 7 Days.

Először persze a vőlegénye, Richard McCausland, a családja és a barátai is kizártnak tartották, hogy sikeres lesz az akció, amelyet 2016 februárja, David marbellai koncertje óta folytatott.

Később viszont többen is beszálltak a kampányba: Sophie lánybúcsúján például mindenki Craig David maszkban pózolt a fotósnak, a birminghami fellépésére pedig molinót feszítettek ki a barátok

Szeretünk Craig!!! #MACWEDDING

felirattal – utalva a hashtaggel az esküvőre.

A jegyespár 75 vendéget hívott Tenerifére. Van, aki Amerikából vagy Ausztráliából érkezik. Ahogy a dolgok most állnak, igen különleges élményben lesz részük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik