Szórakozás

Kerekesszékbe kerülhet a Barátok közt színésze

Solti Ádám először a BEST magazinnak beszélt arról, hogy dongalábakkal született, így neki minden lépés fájdalommal jár.

A Barátok közt színészének bal lábfeje eldeformálódott, emiatt az első négy évben folyamatosan gipszben volt a lába, hogy egyenesbe kerüljön. Aztán kiderült, hogy a gipsz nemhogy nem javított, hanem még rontott is a helyzeten, ezért több helyen is el kellett törni a lábát, és több műtéttel drótozták össze. A bal combja így is rövidebb, mint a jobb, de szerencsére az alsó végtag pedig hosszabb, emiatt nem biceg.

Azt mondták az orvosok, hogy túl az ötvenen kerekesszékbe kerülhetek, de legalábbis csak bottal tudok majd járni. Mivel hivatalosan is mozgáskorlátozott vagyok, egész életemre jár a parkoláshoz a kis kék kártya. Eddig azonban még nem használtam

– mondta a BEST-nek Solti Ádám, aki hozzátette: a dongalábat leendő gyermeke is örökölheti.

Igyekszem mindent megtenni, hogy a sötét jövőt elkerüljem, ugyanakkor minden nap ott van az életemben, alkalmazkodom hozzá, igaz, nem hagyom, hogy irányítson vagy ráüljön a hangulatomra. Ráadásul szembe kell néznem azzal is, hogy ha a menyasszonyomnak és nekem gyerekünk lesz, talán ő is örökli a betegséget.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik