Szórakozás

Ezért vált el Kovács Patrícia

Kovács Patrícia és Gusztos Péter augusztus végén jelentették be, hogy 7 év házasság után válnak.

A színésznő és a korábbi országgyűlési képviselő eddig nem részletezték a szakítás okát. Kovács a NőComment című talkshowban beszélt róla.

Most nyáron véget ért a házasságom és kicsit gondolkodtam azon, hogy a feminizmus témában mondjak-e valamit… rám mindig az volt jellemző, hogy kapcsolatfüggő vagyok. A szerelmeim gyakorlatilag egymásnak adták a kilincset. Mindig volt mellettem egy férfi és azt éreztem, hogy mindig valakinek vagyok a valakije. Valakinek a színésznője, a rendezőnek a színésze, a gyerekem anyja, a férjem felesége voltam, és eljött egy pont amikor azt éreztem, hogy állj! Én akkor most csak saját magamért akarok élni. El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet, hogy nem mástól várom a segítséget vagy a biztonságot

– idézi a Bors Kovács Patríciát.

Kovács és Gusztos 2008-ban szerettek egymásba, 2010 nyarán házasodtak össze. Egy közös gyermekük is született, Hanna Lujzát továbbra is együtt nevelik. Bár különköltöztek, olyan közel laknak egymáshoz, hogy bármikor a másik segítségére tudnak lenni.

“Azt érzem, hogy szükségem van a magányra és hogy sokkal több leszek, megerősödöm ha egyedül is megállom a helyem a világban”

– tette hozzá a színésznő.

(Kiemelt kép: 24.hu / Berecz Valter)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik