Szórakozás

Mila Kunis és Ashton Kutcher gyerekei nem kapnak karácsonyi ajándékot

A színésznő a Rossz anyák karácsonyi folytatását promózta nemrég adott interjújában, amiből az is kiderült, hogy gyerekei nem fognak ajándákot kapni tőlük karácsonyra. Mila Kunis és Ashton Kutcher ugyanis nem akarják túlságosan elkényeztetni őket, ráadásul amúgy is koncepció, hogy ne seggfejeket neveljenek belőlük.

Így bulizott egy pesti bárban Mila Kunis és Ashton Kutcher - videó
A világsztárok az élőzenére táncoltak is, ezt vette videóra a Petőfi TV egyik munkatársa.

A színésznő arról is beszélt, hogy amikor járják a világot a gyerekekkel, mindig valami érdekes programot szerveznek. Ha az időjárás nem engedi, hogy a szabadban legyenek, akkor könyvtárba járnak.

Egyetlen gyerekprogram sincs, amit ne csináltam volna a gyerekeimmel. Ha túlságosan meleg van odakint, akkor könyvtárba megyünk és olvasunk. Nem seggfejeket akarunk nevelni. Van azokból már elég a világban

– mondta Kunis, aki azt is megmagyarázta, hogy miért ajándékok nélkül tervezik a karácsonyt.

Új hagyományt vezetünk be, aminek értelmében a gyerekek nem kapnak ajándékot. Idén el is kezdjük. Amikor a gyerekek egy év körüliek, amúgy sem számít az egész. Tavaly karácsonykor Wyatt két éves volt és rengeteg dolgot kapott. Mi nem adtunk neki semmit, de a nagyszülők… A gyerek már nem is tud értékelni egyetlen ajándékot. Mondtuk is a szüleinknek, sőt, könyörögtünk nekik, hogy ha adnak is valamit, egyetlen dolgot válasszanak. Máskülönben eladományozzuk a többit.

Nyitókép: Europress/Todd Williamson

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik