Szórakozás

Csősz Boglárka: Megőrülnék egy gyerek mellett

A VIASAT3 legújabb műsora, a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője, Csősz Boglárka színésznő 9 éve milliárdos feleségeként él Törökországban.

Csősz 33 éves. Nincs gyermeke, és tulajdonképpen nem is szeretne.

Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök, és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, belebolondulnék. Karrierista típus vagyok. Persze egyszer biztosan bekövetkezik majd a gyermekvállalás, de azt pontosan tudom, bébiszitterek nélkül nem fog menni. Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap „lóg rajtam” valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek. (…) Így aztán számomra az is belefér, hogy gyerek nélkül éljünk. Egyelőre nem érzem a vágyat, hogy legyen, a férjem pedig annyira szeret, hogy elfogadja a döntéseimet, pedig nincs gyereke.

– mondta a Borsnak az Isztambulban 1300 négyzetméteres luxusvillában élő Csősz Boglárka.

Keress egy gazdag férfit, menj hozzá, és szülj neki gyereket, hogy bebiztosítsd magad! – tanácsolják az aranyásók, azaz azok a nők, akiknek a jólét az első számú szempont. A “luxusfeleség” azonban másképp látja.

Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni, csak az anyaság marad. Ki akarok teljesedni mint nő. Sok mindent szeretnék megtapasztalni még az életben.

– tette hozzá Csősz.

(Kiemelt kép: Facebook / Boglárka Csősz)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik