Szórakozás

Survivor: Anita összeroppant, miután szerelme kiesett

A Survivorben nehéz helyzetbe került Anita azzal, hogy legutóbb szerelmének, Gergőnek kellett távoznia a játékból. Bár Gergő mindent megtett, hogy Anitát felkészítse arra, min kell majd keresztülmennie mikor eljön ez a pillanat, Anitát sokkolta a fiú távozása.

Az este rossz volt nélküle. Furcsa, mert egyáltalán nem okoz problémát a sötét, a bogarak, amik éjjel rajtunk mászkálnak, a hangok, biztonságban éreztem magam, amíg Gergő itt volt mellettem. Tegnap este minden hallottam, a rákokat az ágyam alatt, a tenger morajlását, a rajtam cikázó pókokat, hangyákat. Annyira üres ez a reggel, nem is tudom mit mondjak. Úgy jöttem ebbe a játékba, hogy nem akarok senkihez sem közel kerülni. Ez öt nap alatt dőlt meg. Kialakult egy elég komoly szimpátia közöttünk, ami a nehézségek közös leküzdésén keresztül eléggé elmélyült. Az a randevú, amire elmehettünk, a legszebb randim volt. Gergő tegnapi kiesése sokkolt és mérhetetlen szomorúság fogott el

– vallott érzéseiről Anita, aki teljesen összeroppant. Hogy ez mennyire befolyásolja majd a mai zsákmányszerzésen való teljesítését, kiderül a mai adásból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik