Szórakozás

Hódi Pamela szerint Berki Krisztián most érkezett meg apaként

Hódi Pamela és Berki Krisztián szeptember közepén jelentették be szakításukat. A két híresség 5 évig alkotott egy párt. Kislányuk, aki szüleitől a Natasa Zselyke keresztnevet kapta 2013. október 29-én született meg. A szakítáás óta eltelt időszakról Hódi a Mokkában mesélt.

Hódi Pamela elköltözött Berki Krisztiántól
Anyukájához ment kislányukkal a szakítás után.

Esküvőjüket hosszas tervezés után a néhány nappal az esemény előtt júniusban mondták le. Akkor azt nyilatkozták, hogy kapcsolatuk továbbra is töretlen, oltár elé állni viszont nem szeretnének. Szakításukról végül Hódi tett közzé egy bejegyzést közösségi oldalán:

Krisztiannal kapcsolatunk a végéhez ért! Tisztelettel engedjük el a másikat, hiszen sok szépet és rengeteg meghatározó pillanatot éltünk meg egymás mellett, de most mégis arra a közös döntésre jutottunk, hogy lezárjuk 5 éves kapcsolatunkat. Lányunkat, Berki Natasa Zselykét természetesen közösen neveljük továbbra is, de külön!

Ma reggel a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélte a híresség, hogy szakításuk óta Berki többet van jelen kislányuk életében. Közösen hordják gyermeküket például óvodába.

Krisztián szerintem most érkezett meg. Most már négy éves lesz nati, október végén és ő pontosan tudja magáról, hogy eddig nem tudott nagyon apaként teljesíteni.

– mesélte exéről Hódi, aki azt is hozzátette, hogy ő maga is úgy érzi, hogy minden édesapa ilyenkorra érkezik meg igazán, mikor egy gyerekkel már jobban lehet kommunikálni. Közös gyermekük szívesen tölti édesapjával az idejét, amiért édesanyja külön örül, hiszen vele édesapja nem törődött.

Én nagyon örülök neki, hogy Nati szívesen megy vele, mert azért azt valljuk be, hogy az nagy szívfájdalom lenne, ha vagy az apa nem tördőne vele – saját példámból, mert velem nem törődött, elhagyott egy éves voltam – vagy hogyha mondjuk ő sírna és úgy van ott az apjánál.

– mesélte Hódi az adásban.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik