Szórakozás

Letartóztatták Steiner Kristófot

Steiner Kristóf négy órán át ült a börtönben, miután letartóztatták Izraelben – írja a Facebook-oldalán a tévés műsorvezető.

 …ez a nap az lett, amikor letartóztattak, börtönbe raktak, órákon át vizsgáltak, távol tartó végzést kaptam, és tájékoztattak: múlt héten, miközben az utcán ételért és pénzért koldultam, megtámadtam egy nőt, amiért nem adott nekem semmit

– írta a posztban Steiner Kristóf, aki hozzátette: az izraeli rendőrség bizonyítékok híján elhitt a nőnek mindent, amit állított.

A tévésnek azért kell magyarázkodnia, mert feljelentője szerint “a halálát akarta, ököllel ütötte az autóját, és bántalmazni kezdte”. Ezután a rendőrök állítólag autóba ültették Steinert, elvették a telefonját, és azt sem engedték, hogy ügyvédhez forduljon. Bár azóta kiengedték, az ügynek még nincs vége, most szabadlábon védekezhet.

Steiner egyébként nem most került összetűzésbe először az izraeli hatóságokkal. Korábban hónapokig harcolt, hogy az országban maradhasson, miután szakított volt párjával. Márciusban végül megkapta a vízumot.

(Kiemelt kép: Facebook / Steiner Kristóf)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik