Szórakozás

Meghalt Tom Petty

Az amerikai rockzenészre vasárnap este találtak rá eszméletlenül. Leállt a szíve, kórházba került, de már nem tudták megmenteni. 66 éves volt.

Szívrohamot kapott Tom Petty
Az amerikai rockzenészt kórházba szállították.

A TMZ azt írja, a Heartbreakers-zel ismertté vált Petty-re malibui otthonában találtak rá, a pulzusa kitapintható volt, ezért az UCLA Santa Monica kórházba szállították, ahol később meghalt.

A zenész legutoljára egy hete játszott a Hollywood Bowl-ban, ahol három teltházas koncertet adott. Petty tavaly decemberben úgy nyilatkozott a Rolling Stone-nak, hogy szerinte ez a banda utolsó turnéja együtt.

Valószínűleg továbbra is zenélünk majd együtt, de hogy bevállalunk-e 50 koncertet egyetlen turné alatt? Nem hiszem. Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondoltam arra, hogy ez lehet az utolsó nagy. Mindannyian elmúltunk 60 évesek, ráadásul van egy unokám, akit minél többet szeretnék látni. Nem akarom az utakon tölteni az életem.

Megerősítették a hírt

A legendás zenész halálhírét hétfő este megerősítette családja, menedzsere és szóvivője. Korábban ellentmondásos információk láttak napvilágot erről.

Fejléc: Getty Images/Gary Miller

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik