Szórakozás

Mága Zoltán nem engedi, hogy bántsák a lányát

Mága Zoltán (mága zoltán)
Mága Zoltán (mága zoltán)

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Mága Zoltán lánya, Mága Jennifer nagyszabású koncertre készül, ahol többek között Takács Nikolasszal lép közösen egy színpadra. 

Így magyarázza a hamisított fotót Mága Zoltán
Közben beindult a mémgyár is, mindenki Barbra Streisanddal fotózkodik.

Egy zenei menedzser posztja alatt többen kritizálni kezdték az énekes lányát, illetve a koncertet hírdető reklámanyagokat. Ezt elégelte meg a hegedűművész, aki “El a kezekkel a gyermekemtől!” címmel írt egy hosszabb Facebook bejegyzést.

El a kezekkel a gyermekemtől!Szülőként senkinek nem engedem, hogy gyermeket alaptalanul rossz fényben tüntesse fel,…

Közzétette: Mága Zoltán hegedűművész – 2017. szeptember 29.

A bejegyzésben olvasható, hogy Mága Zoltán közszereplőként elfogadja az irányába megfogalmazott kritikát, de ebbe ne vonja bele senki a lányát. Véleménye szerint a hangulatkeltés hátterében a féltékenység és az irigység áll, mivel lányát csak olyanok bírálják akiknek karrierje már leszálló ágban van.

Meggyőződésem, hogy az irigység és féltékenység állhat a hátterében annak a hangulatkeltésnek, hogy egy fiatal, pályája elején álló énekest olyan előadók bírálják a közösségi portálokon, akiknek előadói pályája leszállóágban van, és évtizedek óta nem tudják visszaszerezni egykori ismertségüket, népszerűségüket.

– olvasható a bejegyzésben, majd hozzáteszi lánya karrierje nem a tehetségkutatóknak köszönhető, hisz ő sosem engedte volna lányának, hogy ilyen műsorokbn szerepeljen, mivel megszerette volna védeni lányát a nemtelen támadásoktól.

Lányomról, mint fiatal pályakezdő énekesről a szakma legrangosabb képviselői, népszerű és ismert énekesek, Kossuth-díjas művészek is elismerően nyilatkoztak, és ezekről a nap folyamán videókat is posztoltam. Mára már felnőttkorba lépett lányom negyedik önálló koncertjére készül, de a szakma irigyei ezt nem nézik jó szemmel.

– írta a művész, aki a bejegyzés legvégén arra is kitér, hogy szakmai és az építő jellegű kritikát minden közszereplőnek bírnia kell, de ezek a vélemények nem sérthetik a jó hírnevet és a személyiségi jogokat.

(Kiemelt kép: MTI / Beliczay László)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik