Szórakozás

Kim Kardashian levelet kapott állítólagos támadójától

Mint ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, Kim Kardashiant 2016 októberében Párizsban tett látogatása során megkötözték és kirabolták. Az eset során eltulajdonított ékszerek, köztük egy 1,2 milliárd forintot érő gyűrűvel, azóta sincsenek meg.

A rablás gyanúsítottai között tartották számon Kardashian sofőrjét és annak öccsét is, az igazi tettest azonban még mindig nem sikerült elfognia a rendőrségnek. Most azonban a celebet képviselő francia csapathoz levél érkezett, aminek a feladója nem más volt, mint Kim Kardashian állítólagos kirablója. A levél kézzel lett írva, francia nyelven.

Azok után, hogy láttam hogy mit tettem veled mentálisan és fizikailag, úgy döntöttem, hogy írok neked egy levelet, de nem azért hogy feloldozást nyerjek tőled.

– olvasható a levélben, majd folytatja:

Azért írok emberként neked, hogy elmondjam mennyire megbántam azt amit tettem, hogy mennyit változtam és, hogy mennyire megérintett az, hogy sírni láttalak.

A állítólagos támadó a levél végén még hozzáteszi, hogy reméli Kardashian a levél miatt apránként fel tudja majd dolgozni az őt ért traumát.

A celebet abszolút nem hatották meg a szavak. Egy forrás szerint Kardashian úgy gondolja, hogy a levél szimplán csak azért született, hogy a bíróság előtt úgy tűnjön, mintha a rabló megbánta volna tetteit.

(Kiemelt kép: Getty Images/Taylor Hill)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik