Szórakozás

Csobot Adél öt év után is randizni jár Istenes Bencével

A napokban számoltunk be róla, hogy Csobot Adél annyira elégedett párkapcsolatával, hogy egy televíziós műsor alatt a meghatottságtól elsírta magát. A fiatal énekesnő, most a HOT! magazinnak adott interjújában mesélt kapcsolatáról Istenes Bencével.

Az egésznek az alapja, hogy annyira ugyanazt gondoljuk és amikor egymásnak mesélünk valamiről akkor egyszerűen tűpontosan ugyanazt gondoljuk arról a dologról és nekünk ez a legnagyobb visszaigazolás és bizonyíték arról, hogy igenis minket így egymásnak teremtettek.

– mesélte a FEM3 műsorában Várkonyi Andreának Csobot, aki már 5 éve alkot egy párt kedvesével. Szerelmük zálogaként 2016. május 3-án megszületett kisfiúk, Nátán.

A párt sokan támadják, hogy a közösségi oldalaikon megosztott fényképeken gyermekük soha nem látható, amire a következőképp reagált az énekesnő:

Voltak olyanok, akik megkérdezték tőlünk egy-egy általunk feltöltött fotó kapcsán, hogy hol van Nátán. Nem teljesen értettük a dolgot, hiszen azért, mert egy képen nincs rajta a fiunk, attól még velünk van, például nemrég voltunk vele Horvátországban.

– majd hozzátette, hogy attól, mert gyermekük született, még nem az otthon ülésről szól az életük:

Mi sosem gubóztunk be a babánkkal. Ha az időnk is engedi, még mindig randizunk Bencével. Tudatosan figyelünk, hogy legyen kettesben töltött idő is.

Istenes Bence amúgy szeptember közepén kérte meg párja kezét, amiről az énekesnő elmondta, hogy már most tudja, hogy milyen ruhát szeretne viselni a nagy napon.

(Kiemelt kép: YouTube)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik