Szórakozás

Steven Tyler betegsége miatt kellett törölni az Aerosmith koncertjeit

Steven Tyler az Aerosmith frontembereként vált ismertté. A Rolling Stone magazin száz legjobb énekest felsorakoztató listáján a 99. helyet szerezte meg, a Hit Prader pedig szintén saját százas listáján, ahol a legjobb Metál énekeseket rangsorolták, Tyler az előkelő 3. helyezést szerezte meg.

A 69 éves rocklegenda Twitteren jelentette be, hogy megbetegedése miatt együttesével nem tudják folytatni turnéjukat Dél-Amerikában.

Mindenkinek Dél-Amerikába… Brazília, Chile, Argentína és Mexikó nagyon sajnálom és azt érzem, hogy cserben hagytalak titeket. Sajnos nem leszek képes folytatni az utolsó négy show-t ebből a turnéból. Visszarepültem az Amerikai Egyesült Államokba orvosi utasításra tegnap este Sao Pauloban tartott koncertünk után.

– írta közleményében Tyler, majd folytatta:

Kérlek, ne aggódjatok… Nem vagyok életveszélyes állapotban, de meg kell ezzel az egésszel küzdenem most, pihennem kell és orvosi segítségre van szükségem, hogy folytatni tudjam a koncertezést… Megígérem, hogy visszatérek.

Sajnos nem ez az első eset amikor az együttesnek betegség miatt marad el koncertje. Tavaly egy New York-i koncert alatt ájult el gitárosuk, Joe Perry.

(Kiemelt kép: Ollie Millington/WireImage)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik