Szórakozás

Hatalmasat változott Gáspár Virág – fotó

A Győzike show nézői a végigkövethették, ahogyan Gáspár Győző és Bea asszony lányai a kamerák előtt cseperednek. Az akkor látott két duci alkatú kislány már a múlté: Gáspár Evelin évekkel ezelőtt kezdett drasztikus életmódváltásba, nemrég pedig testvére, Gáspár Virág is a nyomdokaiba lépett.

Gáspár Virág hatalmas változáson ment át az elmúlt kilenc hónapban. Keményen edz, szigorúan odafigyel az étkezésére, ennek pedig meg is van az eredménye: látványosan lefogyott.

“Nagyon büszke vagyok Virágra, elképesztő csinos, a ballagási képén úgy néz ki, mint egy playmate. Nagyon elszánt, napi másfél órát sportol, konditerembe nem szeret járni, ezért otthon edz. Emellett átváltott egészséges étkezésre”

– mondta a Blikknek Győzike.

Make Me #snapchatfilter

Gáspár Virág (@viraggaspar) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 23., 07:53 PDT

“Kislányként még vékony volt, az iskolában hízott meg nagyon, és ezért rengeteget bántották. Ahogy minket is Beával, hogy mindez a mi hibánk. Köszönöm azoknak a rosszindulatú embereknek, internetes kommentelőknek, akik dagadt disznónak nevezték a lányomat. Ez adott neki motivációt ahhoz, hogy lefogyjon, és csodálatosan nézzen ki”

– tette hozzá Gáspár Győző, aki büszke arra, hogy már az egész családja odafigyel magára, kisebbik lánya átalakulására pedig már a divat- és kozmetikai cégek is felfigyeltek.

Mom 43 birthday❤️ #birthdaycelebrations #family #love #sistertime

Gáspár Virág (@viraggaspar) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 28., 10:15 PDT

(Kiemelt kép: Instagram/gasparbea)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik