Szórakozás

Csak Schoberték fognak szerepelni a Vigyázat, gyerekkel vagyok egyik részében

A Feleségek luxuskivitelben – amelyben megdöbbentő módon Rubint Réka a legszimpatikusabb karakter – és az újbóli Schobert esküvői felvételei annyira elvonták a figyelmünket, hogy teljesen átsiklottunk a fitnesz család újabb szereplése felett.

Egy műsor, ahol Rubint Réka a legszimpatikusabb
A Feleségek luxuskivitelben a legjobb dolog, ami az elmúlt években történhetett a magyar trash-sel. Kiállhatatlan gazdag nők, ármánykodás, és rengeteg dráma.

Ők is játszani fognak ugyanis a Vigyázat, gyerekkel vagyok vetélkedőjében, ráadásul nem is akárhogyan. A rendszerint három szülő-gyerek páros mezőnyt az ő esetükben csak Schobert gyerekek uralják majd, így biztosan családban marad a nyeremény. Mivel három gyerkekük van, de csak egy Schobert Norbi és Rubint Réka, így az idősebb fiú, Norbika unokanővérével, Rubint Rellával száll harcba.

Vigyázat gyerekkel vagyok! családi forgatáson vettünk részt. Az egyik legszuperebb műsor, amiben valaha részt vehettünk! Nagyon szerettük!!! A múltkori forgatást és a mostanit is. A műsort és azt, hogy a családi párosok / Norbi-Zalán, Norbika-Rella, Lara-én/ közül ki állhatott a dobogó élére, azt október elején megtudhatjátok

– számolt be a közösségi oldalán Rubint Réka, aki az előző szezonban már szerepelt Zalán fiával. Ekkor derült ki az is, hogy gyerekei titokban gumicukrot esznek.

Rubint Rékát sokkolta: gyerekei titokban gumicukrot esznek
Mutatjuk, mennyire kerekedett ki Schobertné szeme, amikor megtudta mindezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik