Szórakozás

Újabb részletek derültek ki Sebestyén Balázs új műsoráról

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az RTL Klubbon lesz látható a népszerű amerikai vetélkedő magyar adaptációja A fal (The Wall), melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. 

A Fal az utóbbi évek egyik legérdekesebb vadonatúj game-show formátuma. Izgalmas, tele van feszültséggel és érzelmekkel. Nagyon örülök, hogy az RTL Klub mutathatja be ezt a műsort a magyar piacon, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani a csatorna műsorrendjében.

– nyilatkozta a bejelentést követően az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter.

A Reggeli mai adásában adott telefonon interjút Sebestyén Balázs a készülő műsorral kapcsolatban, amelyről újabb részletek derültek ki. Azt már eddig is tudtuk, hogy A fal adásaiban két ember próbálja megszerezni majd a lehető legmagasabb összeget, ami akár lehet 100 millió forint is lehet.

A száz millió azt jelenti, hogy ennyi akár elvihető, nyilván ehhez mindennek ki kell jönni, mindennek össze kell állnia, de van arra esély, hogy az ember ha eljön ebbe a műsorba és ügyesen játszik és tudja a választ és a labdái is olyan helyre esnek és úgy gurulnak akkor akár elvihet száz millió forintot.

– mesélte a nyereményről a műsorvezető.

A párok mindig valamilyen kapcsolatban állnak majd egymással: lehetnek házastársak, testvérek, vagy akár barátok is. A versenyzőket a műsor egy pontján szétválasztják és csak az adás végén találkoznak újból, ahol még várja őket egy csavar. Ezeknek a pároknak egy adás áll a rendelkezésükre, hogy a lehető legmagasabb összeget megnyerjék, mivel minden nap másokkal találkozik majd a néző. A műsor leglátványosabb eleme a 18 méter magas fal, amelyben a labdákat úgy kell majd manőverezni, hogy a lehető legmagasabb összegbe találjanak bele, mikor leejtik őket.

A műsor ihletője eredetileg egy Japánban népszerű játék volt. A dolog érdekessége, hogy a a játék kiötlője nem más, mint az amerikai sztárkosaras LeBron James.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik