Szórakozás

Harry herceg először jelent meg közösen egy eseményen barátnőjével – Fotók!

Mint ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, Harry herceg megkaphatta nagymamája, az angol királynő áldását ahhoz, hogy megkérje barátnője, Meghan Markle kezét. Markle 35 éves, amerikai származású színésznő, aki már egyszer elvált, ezért is volt kérdéses Erzsébet beleegyezése a lánykérést illentően. 

Senki sem érti, mit jelzett a kezével Harry herceg Melania Trump mellett
A legvadabb összeesküvés-elméletek kaptak szárnyra a találkozó után.

A herceg és párja 2016 júliusában kezdtek el ismerkedni egymással, amit viszont sokáig titkoltak. Az év októberében viszont Markle interjút adott a Vanity Fairnek, ahol Harry herceghez fűződő viszonyáról is mesélt:

Egy pár vagyunk. Szerelmesek vagyunk egymásba. Biztos vagyok benne, hogy eljön majd az az idő, amikor elő kell majd lépnünk, meg kell jelennünk és történeteket kell majd mesélnünk a kapcsolatunkról, de remélem az emberek megértik, hogy ez most a mi időnk. Ez most értünk van. Ez teszi különlegessé, hogy csak a miénk. Boldogok vagyunk.

– nyilatkozott kapcsolatukról akkor a színésznő.

Fotó: MTI/AP/The Canadian Press/Nathan Denette

Lesifotósoknak ugyan sikerült már ezelőtt is közös képet készíteniük a párról, a sajtó előtt is vállalt közös megjelenésük először viszont csak a napokban zajlott. Egy, az Invictus Games elnevezésű nemzetközi sporteseményen rendezett tenisz mérkőzésre látogattak ki együtt. A mérkőzés alatt végig egymás kezét fogták, egymás fülébe súgva beszélgettek és bár az eljegyzésről szóló hírek bejárták a sajtót Markle ujján gyűrű nem volt látható, az viszont biztos, hogy a pár a kép alapján nagyon szerelmesnek tűnik.

A párról készült tovább képek itt tekinthetők meg. 

(Kiemelt kép: MTI/AP/The Canadian Press/Nathan Denette)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik