Szórakozás

Áron alul árulja fia Klapka György lakását

Klapka György 88 éves korában, 2017. január 4-én hunyt el. Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, az üzletember hagyatékát végül július végén sikerült elrendezni, bár azt nem úgy ahogy azt Klapka szerette volna, mivel örökösei végül egymás között egyeztek meg a hagyatékok sorsairól. 

Örököse átalakítja Klapka György üzletét
Az Aranyember lánya viszi tovább a boltot, amit saját izlésére formál.

A Blikk információi szerint Ifj. Klapka Görgy, aki eredetileg benne sem volt a végrendeletbe, végül mégis megkapta az üzletember Vámház körúti lakását, áron alul árulja hagyatékát. Az eredeti 110 millió forintos összeg helyett, a 170 négyzetméteres lakást már csak 90 millió forintért híredeti az örökös.

Muszáj voltam lejjebb vinni, mert nem kellett így senkinek. Egy érdeklődő volt, az is sajnos komolytalan.

– nyilatkozta Ifj. Klapka György, aki a lakás mellett két autót is örökölt, amelyek közül az egyiket használja, a másikon viszont már túl is adott, mondván nincs szüksége rá, hisz oktatóként dolgozik, így rendelkezik sajáttal.

Az örökségnek természetesen örülök, de ez egyfajta extra számomra. A pénzt befektetem, aztán majd szétosztom a gyerekeim között.

– árulta el a lapnak az örökös, majd hozzátette:

Az öreg is árulta 100 millióért, de nem ment el. Nem nagyon vesznek ekkora lakást manapság, én meg nem akarok várni, inkább eladom olcsóbban, az árából pedig veszek 20-25 milliós lakásokat a belvárosban, így próbálom majd megforgatni a pénzt.

A lakás árából amúgy utazgatni is szeretne az 52 éves Klapja, aki egy hónapos amerikai utat tervez, mely során végig szeretne autózni a 66-os úton.

(Kiemelt kép: MTI/Földi Imre)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik