Szórakozás

Molnár Anikóval beszélt utoljára édesapja mielőtt elhunyt

molnár anikó (molnár anikó, )
molnár anikó (molnár anikó, )

Még szeptember elején jelentette be Facebookon a szomorú hírt Molnár Anikó, miszerint édesapja elhunyt. Ma a FEM3 Café műsorában mesélt Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek édesapja halálának körülményeiről. 

Az egykori Nagy Ő még 2012-ben nyilatkozott először arról, hogy édesapja beteg. Betegségéről kiderült, hogy gyógyíthatatlan, viszont orvosai szerint évekig is élhetett volna, ezért is érte lányát váratlanul a tragédia.

Beteg volt apu, de azt mondták róla az orvosok, ezzel a betegséggel, ugyan gyógyíthatatlan a betegség, de elketyeghet akár száz évig is.

– mesélte Molnár Anikó, aki édesapját végül egy hirtelen fellépő oxigénhiány következtében vesztette el. A férfi közvetlenül halála előtt még beszélt lányával, aki viszont nem értette mit mond neki édesapja, kivéve egy szót:

kislányom.

Molnár édesapja a telefonbeszélgetést követően hátradölt az ágyban és elhunyt.

A híresség apja harmincévig élt külföldön, így közte és gyermekei között nem volt szoros kapcsolat, ettől függetlenül viszonyuk nem volt rossznak mondható, bár inkább volt baráti, mint szülő-gyermek kapcsolat. Ami nyugtatja a Való Világban is feltünt Molnárt, hogy sikerült elbúcsúznia apjától.

Én szerettem volna elbúcsúzni tőle és ezért odamentem és megnéztem.

– mesélte a híresség, majd folytatta:

Hát térdre estem és zokogtam. Megpuszilgattam. Érdekes, hogy nem egy halott ember volt előttem, hanem az apukám, akit ugyanúgy megölelgettem, megpusziltam, megsimogattam az arcát, megköszöntem neki, hogy vagyok.

Molnár szerint most vált igazán felnőtte, de erős marad, mert tudja, hogy édesapja odafentről figyeli.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik