Szórakozás

Ezért sírt Gáspár Laci az X-Faktorban

Az X-Faktor szombat esti adásának egyik legnagyobb fénypontja Lakatos Zoltán Nikol volt, a transznemű énekes, aki szeretne példaképére, Nicole Scherzingerre hasonlítani. Lakatos előadta a Titanic betétdalát magyarul, amin Gáspár Laci teljesen elérzékenyült, hosszan zokogott a kamerák előtt. Egy igen szavazattal is megkínálta a borzasztó előadást, amit ByeAlex poénnak gondolt, így maga is így tett. Puskás Peti természetesen okkal kiborult, és végül nem is jutott tovább a transznemű versenyző.

Gáspár Laci a Blikknek magyarázta el, hogy pontosan miért sírta el magát a félresikerült produkción.

“Az elején még vicces volt, de aztán ahogy énekelni kezdett, megsajnáltam. Megesett rajta szívem, mert látszott, hogy ő nem egy ripacs vagy egy feltűnősködő valaki, egyszerűen egy tévedés volt a produkciója. Azt éreztem, hogy valahogy segítenem kell neki, vagy utat mutatni. A többiek, mármint a többi mentor nem vett komolyan, azt hitték, csak viccelek. Nem szoktam esküdözni, főleg nem a gyermekeim életére, de azt akartam, hogy komolyan vegyék, amit mondok”

– mondta Gáspár, aki hozzátette: szombaton feleségével nézte otthon az adást, s állítólag ő is teljesen átérezte, hogy miért sírta el magát.

(Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik