Szórakozás

Reality szereplő is jelentkezett az X-Faktorba

Éden Snjezi (éden snjezi, éden snjezana, éden snezi)
Éden Snjezi (éden snjezi, éden snjezana, éden snezi)

Szombat este újabb X-Faktor válogatónak lehetünk szemtanúi, a promóvideóban pedig máris ismerős arcra leltünk. Nem, nem egy visszatérő énekes futott neki újból a tehetségkutatónak, egy reality szereplő döntött úgy, hogy nagyot álmodik.

Reagált az X-Faktor stábja Majka kirohanására
A Facebookon válaszoltak az énekes kritikájára.

Pecija Snjezana először a TV2-n futó Éden Hotelben tűnt fel csábítóként, idén tavasszal pedig Pumped Gabó sorozatában került képernyőre. A külföldön táncosként, itthon pedig műszempilla-építőként dolgozó lány sok nehézségen ment keresztül állítása szerint, ezért is szeretné rendbe tenni az életét az X-Faktor kínálta lehetőséggel.

Sok megpróbáltatáson mentem keresztül, ezért is tetováltattam magamra egy törött szárnyat. Kemény életem volt. Előfordult, hogy gyógyszereket szedtem, mert olyan gyerekkorom volt, amit felnőttként nehezen tudtam feldolgozni

– kezdte a Blikknek Snezi.

Régóta énekelek otthon, kislánykorom óta nagy álmom a nagyszínpad, és többször jártam énektanárnál is. Idén elhatároztam, hogy jelentkezem a tehetségkutatóba, és próbára teszem a képességeimet. Szeretnék már egy kicsit a magam ura lenni. Jó lenne befutni énekesnőként.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik