Szórakozás

Muri Enikő már régóta készen áll a családalapításra

Az először az X-faktor első évadában feltűnt, majd a második évadban egészen a második helyig menetelő énekes kedden a FEM3 reggeli műsorában beszélt karrierjéről és magánéletéről.

Muri Enikő többek között arról beszélt a két műsorvezetővel, Stohl Lucával és Csonka Andrással, hogy jelenleg karrierje szempontjából abszolút elégedett életével. 2017 áprilisában jelentette be, hogy a továbbiakban nem szólóénekesként, hanem a Sugarloaf frontemberként találkozhatnak vele rajongói. Régi vágya teljesült akkor, amikor végre zenekarral a háta mögött léphetett színpadra, és bár tudja, hogy van hova fejlődnie, valahol mégis azt érzi, hogy jelenleg karrierje csúcsán van. Ami még hiányzik neki, egy közös album az együttessel, amire minden számot ő énekel fel, illetve egy közös fotózás a zenekarral.

Senki sem búcsúzott el Muri Enikőtől, miután kirúgták
Az Operettszínház szerint Muri ennyi év után sem érti a színház működését.

Magánéleti szempontból az énekes egy ideje már egyedül van, bár a család gondolata már nagyon régóta foglalkoztatja. Sokat gondolkodik azon, hogy vajon miért lehetséges, hogy a fiatalabb generáció már sokkal később alapít családot, mint az előzőek.

Én egyébként, ha tehettem volna, meg ha lett volna kinek, meg ha lett volna hova, akkor biztos vagyok benne, hogy én is ilyen 21-22-23, maximum 24 éves koromra szerettem volna egy babát.

– mesélte a 27 éves énekesnő, majd hozzátette, hogy abszolút nyitott egy új kapcsolatra, de a most divatos társkereső applikációkat nem hajlandó használni.

Címlapfotó: Fotó: Soós Lajos/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik