Szórakozás

Mága Jennifer szerint tévhitben él, aki azt hiszi, neki olyan könnyű az élete

Maga-Zoltan(430x286).jpg (mága zoltán)
Maga-Zoltan(430x286).jpg (mága zoltán)

Mága Jennifer édesapjához hasonlóan szintén zenészként éli a mindennapjait, bár a hegedűművésszel ellentétben ő énekesnek készül. A világ több pontján volt már lehetősége számos sztárral együtt közösen a színpadra lépni, most azonban itthon készül koncertezni Takács Nikolasszal közösen. 

A Mokka ma reggeli adásában látta vendégül a két műsorvezető, Mádai Vivien és Istenes László Mága Zoltán lányát, valamint az X-faktor egykori versenyzőjét, Takács Nikolast. A dolog apropója, hogy közösen készülnek egy nagyszabású koncertet adni, bár ebben az esetben készülésről nem igazán beszélhetünk – még akkor sem, ha Mága Jennifer többször is elmondja, hogy nagyon-nagy készülésben vannak – hiszen a két énekes a TV2 műsorában találkozott először élőben.

Én a Jennifert igazából élőben még nem is hallottam, viszont azt, amit hallottam, a neten nagyon meggyőző volt.

– nyilatkozta Takács a lánnyal kapcsolatban, miután elmondta, hogy mindig örül az ilyen fellépéseknek, ahol tehetséges emberekkel dolgozhat együtt, hiszen az mindig ad valami pluszt számára is.

Istenes László szerint a a siker eleve kódolt a produkcióban, hiszen egy nagyon ismert számot dolgoz fel a két énekes:

A Szépség és a Szörnyeteg egyik betétdalát.

A műsorban szó volt még arról, hogy a 10. alkalommal édesapja által rendezett újévi nagy koncerten Mága Jennifer nem mással, mint a világsztár David Fosterrel lép közösen egy színpadra. A lány számára hihetetlenek azok a szavak, amiket aznap este hallott Fostertől, amikor a kanadai világsztár először látta őt a Youtube-on. Jennifer szerint azonban tévhitben él az, aki azt gondolja, hogy neki könnyebb lenne az élete, csak azért, mert az édesapja híresség:

Sok ember azt hiszi, hogy nekem sokkal könnyebb az apukám miatt, tehát minden olyan fiatalnak, akinek híres az apukája vagy az anyukája, akkor úgy gondolják: „Áh, neki egyszerű.” Pont, hogy nem így van. Százszor jobban kell teljesíteni, és ezzel én is így vagyok.

Mága Jennifer jelenleg amúgy klasszikus zenei tanulmányt folytat, ahol tanárai egyelőre nagyon elnézőek vele, hiszen koncertjei miatt alig tud bejárni órákra. Diplomáját a közeljövőben szeretné megszerezni.

Címlapfotó: MTI / Beliczay László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik