Szórakozás

Kim Kardashian lánya ajándékkal lepte meg a celebet, mielőtt Párizsban kirabolták

Kim Kardashiannek és Kanye Westnek 2013-ban született első közös gyermeke, aki a North West nevet kapta szüleitől. A kislány édesanyja az Allurenek számolt be először arról, hogy lánya milyen aprósággal lepte meg, mielőtt a francia fővárosban kirabolták volna. 

Az eset még 2016 októberében kavart nagy port, amikor is Kardashian, Párizsban tett látogatása során szállodai lakosztályukban megkötözték és kirabolták. A maszkot viselő férfi több mint 5 millió dollár értékben tulajdonított el ékszert a celebtől. A történethez hozzátartozik az is, hogy Kardashian hónapokig szenvedett nagyon erős szorongástól az út miatt, mivel egy esetleges terrortámadástól tartott. Ez a félelem annyira elhatalmasodott rajta, hogy az utazást megelőzően még terápiás kezelésen is részt kellett vennie. A négy éves North West valószínűleg érezte anyja félelmét, ezért még mielőtt édesanyja elindult volna Párizsba, ajándékkal lepte meg,

egy kis műanyag ékszeresdobozzal.

North nekem adta a kis műanyag ékszeresdobozát, tele műanyag kis ékszerekkel, és azt mondta nekem:  “Anya, ez biztonságban fog téged tartani, mikor Párizsban leszel”

– mesélte a 36 éves realityceleb.

Januárban születik Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke
A két világsztár állítólag béranyát alkalmaz.

Kardashian, aki jelenleg harmadik gyermekével állapotos, hosszabb időre eltűnt a reflektorfényből. Ez idő alatt megpróbálta feldolgozni a történteket, illetve próbált arra koncentrálni, ami számára most igazán fontos: a családjára. Ő és rapper férje többet nem ajándékoznak családon belül, még gyermekeiket sem lepik meg.

Nem szeretek többé ajándékozni. Még az évfordulónkon sem csináltunk semmit. Két napot töltöttünk Santa Barbarán alvással.

– nyilatkozta Kardashian

Ékszereket sem hord többé, kivéve azokat, amiket lányától kapott, mivel azok sokkal fontosabbak számára, mint akármilyen más ékszer.

Címlapfotó: Rich Fury/Forum Photos via Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik