Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Évek óta nem pihentem

Sajtóértesülések szerint ma dől el, hogy kirúgják-e Demcsák Zsuzsát az ATV-től, miután pénteken szürreális interjút készített az MSZP EP-képviselőjével, Szanyi Tiborral.

A műsorvezető az elmúlt napokban visszahúzódott, napokig hallgatott az esetről, de kedden a Facebook-oldalán tette közzé saját álláspontját az adásról.

Nem volt olyan médium, ami ne foglakozott volna a témával. Ma is számomra új, velem kapcsolatos mocskos hírekre ébredtem… Ezt szomorúnak tartom, hisz nem pénteken vezettem először az adást, de nyilván annak nincs hírértéke

– írta, hozzátéve, hogy jó ideje dolgozik már a médiában, de ilyenkor mégis mindig meglepődik az emberek rosszindulatán.

Mint fogalmazott, nem szeretne magyarázkodni, mégis azt gondolja hogy a munkáját nyomon követő nézőknek joga van tudni, mi áll a háttérben.

Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam.

Demcsák Zuzsa azt elárulta, hogy a magánélete egy olyan fordulatot vett, amire nem számított, és el kell ismernie, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz neki, amiben elfáradt.

További részletekbe jelenleg nem szeretnék belemenni, így kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben és fejezze be a mocskolódó pletykákat. Köszönöm!

– zárta szavait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik