Szórakozás

Rubint Réka újra összehozná szüleit, akik 16 éve elváltak

A fitneszlady és férje, Schobert Norbi másodszor is egybekeltek, 15. házassági évfordulójukon erősítették meg a fogadalmukat. Rubint Réka számára külön öröm volt, hogy édesapja kísérte az oltárhoz és édesanyja is ott volt a nagy napon. A szülőket ugyanis eddig nem hívta meg egszerre a családi eseményekre, hiszen 16 éve elváltak és apja újranősült, ami kellemetlenséget okozott volna.

Itt vannak az esküvői fotók Schoberték újraházasodásáról
Szűk körben, de éppen olyan nagy felhajtással zajlott le a fitnesz házaspár második esküvője, mint egy átlagos pár első alkalma.

Most azonban, hogy apja másodszorra is elvált, Rubint úgy döntött, ohgy megpróbálja újra összehozni a szüleit.

Én és a bátyám nagyon örülnénk, ha a szüleinket újra boldognak látnánk együtt. Ezen dolgozunk most mindannyian. Hiába van mindkettőnknek már saját családja és fogadtuk el 16 éve, hogy édesanyámék a válás mellett döntöttek, a gyermeki szívünk mégis vágyik a családi egységre, amit a szülők összetartozása jelent. Akkor érezném magam biztonságban, ha tudnám, hogy ők újra egy egységet alkotnak

– kezdte a Blikknek Rubint.

33 évig voltak házasok a szüleim, ami hosszú idő, és nem múlik el nyomtalanul. Ráadásul az édesanyámnak a válás óta nem volt más férfi az életében, az ő szívében mindig is csak az édesapának volt helye, ő volt számára az igazi. Nem szeretném őket siet­tetni, nem támasztok elvárásokat, örülök, hogy azt látom, hogy újra barátok, és képesek egymás támaszai és lelki társai lenni.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik