Szórakozás

Rékasi Károly megsértődött, mert csak kevesen voltak rá kíváncsiak

Szombaton rendezték meg a Színházak Éjszakáját, amelynek keretein belül a József Attila Színház egy kávéházi beszélgetést is szervezett Rékasi Károllyal, akit Verebes István kérdezett. A renegeteg program és a sok érdeklődő miatt azonban volt némi csúszás a tervben, így a Barátok Köztbe visszatérő színész talkshowján csak nagyon kevés érdeklődő jelent meg.

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe
Bartha Zsolt hamarosan újra feltűnhet a Mátyás király téren.

Rékasi ezen annyira megsértődött, hogy néhány perc után felállt és távozott:

Mostanában sokat hallgatom a Halott Pénz zenéjét az autóban, és nem is gondoltam volna, hogy ezekben a dalszövegekben mennyi igazság rejtőzik. Azt hallottam benne, hogy aki mindent elveszít, nullára ér­kezik, az mindent megtehet. Hasonló történt velem is. Épp ezért nem szolgálom ki azt a helyzetet, ami nincs, ezért elbúcsúzom, viszontlátásra

– búcsúzott a színész.

A beszélgetést vezető Verebes elmondta, hogy megérti Rékasi döntését, de nem szeretett volna nyilatkozni, nehogy túl csípősen fogalmazzon.

A színház sajtóosztálya így nyilatkozott a Borsnak a történtekről:

Néhány programunk a regisztráció és a hatalmas tömeg miatt összecsúszott, így nem tudtuk minden esetben tartani az előre kiírt kezdési időpontokat. Sajnálatunkra Rékasi Károly nem tudta kivárni a nagyszínpadon tartó filmvetítés végét, ezért korábban távozott, így a meghirdetett kávéházi beszélgetés elmaradt. Galambos Erzsi, Láng József és színházunk vezető színészei nagy türelemmel viselték a délutáni csúszást, egész napjukat a József Attila Színház közönsége körében töltötték.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik