Szórakozás

Egyre súlyosabb Lady Gaga betegsége – Lefújták az európai turnét

Az énekesnő néhány napja kénytelen volt lemondani brazíliai fellépését, ugyanis betegsége miatt – amiről az életét bemutató dokumentumfilmben részletesen is beszél – kórházba került. Lady Gaga életét a fibromyalgia keseríti meg, aminek egyelőre nincs gyógymódja, csupán enyhíteni lehet a súlyos ízületi- és izomfájdalmakat.

Lady Gaga kórházba került, lemondta a koncertjét
Az énekesnő az Instagramon üzente meg, hogy erős fájdalmai miatt orvosi segítségre szorul.

Most azonban a betesgég minden eddiginél rosszabra fordult, az énekesnő és menedzsmentje kénytelenek voltak az egész európai turnét elhalasztani. Az eredeti tervek szerint szeptember 21-én Barcelonában állt volna színpadra Gaga, zásárként pedig október 28-án Kölnben szórakoztatta volna a közönséget – írja az Independent.

A sztár csapata nagy erőkkel dolgozik az átszervezésen, eközben az énekesnő a Twitteren üzent a rajongóknak.

Mindig őszinte voltam, hogy milyen fizikális és mentális betegséggel küzdök. Évek óta kutatom a megoldást. Bonyolult és nehéz ezt elmagyarázni, de próbáljuk kitalálni. Amint erősebb leszek, és úgy érzem, készen állok, mélyebben is mesélek a történetemről. Nem azért használom a szenvedni kifejezést, mert sajnálatot vagy figyelmet várok, esetleg az áldozatot akarom játszani. Harcos vagyok. Nem csak azért használom a szenvedni szót, mert a krónikus fájdalom megváltoztatta az életemet, hanem azért is, mert ez távolt tart attól a dologtól, amit a világon a legjobban szeretek: fellépni a rajongóim előtt

– kezdte Lady Gaga.

Alig várom, hogy a turné hamarosan folytatódhasson, de most az orvosaimmal kell lennem, hogy erősebb legyek, és ott állhassak előttetek a következő 60 évben, vagy még tovább.


Nyitókép: Interscope Records

Ajánlott videó

Olvasói sztorik