Szórakozás

Détár Enikő: Ez egy nyilvános nem, igenis ez egy kudarc

A második adásig kellett várnunk, hogy kiderüljön, kinek kell elsőként búcsúznia a Sztárban sztár versenyétől. Bár Détár Enikő a zsűri tabellája szerint nem az utolsó helyen állt, a nézők mégis úgy döntöttek, hogy tőle válnak meg.

Sztárban sztár: megvan az első kieső
Az idei évadban először vasárnap este kellett elbúcsúzni valakitől.

Habár a színésznő szeretett volna még 2-3 átalakulást megélni, sejtette, hogy a harmónikás Márió nem fogja meghozni számára a sikert.

Azt gondolom, hogy felnőtt emberként, ha aláírsz egy szerződést és nem kötöd ki előre, hogy csak azt énekelsz, amit te akarsz, vagy nem tudod kikötni, akkor ez benne van a pakliban. Úgy mentem be, hogy azzal poénkodtam a többieknek, hogy annyi esélyem van ezzel a dallal, mint Szálasinak a népbíróság előtt

– mondta a Fem3 Caféban Détár, aki kiesését kudarcként élte meg.

Nem kell sajnálni, ennyi idős korára az ember megtanulja kezelni ezt. Nagyon sok nemet kaptam már az életemben,  a szakmámban is, a magánéletemben is, és kaptam nagyon sok igent is. Nyilván ez egy nyilvános nem, igenis ez egy kudarc.

Détár ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem bánja, hogy így alakult a verseny, mert szerinte ő könnyebben feldolgozza ezt, mint azok a fiatal énekesnők, akik hozzá hasonlóan szintén a kiesés szélén álltak.

Nyitókép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik