Szórakozás

Sztárban sztár: Kiderült, hogy Détár Enikő kivé alakul át

A múlt vasárnap rajtoló Sztárban sztár első adásából senki nem esett ki, ám a mostani hétvégén valakinek már távoznia kell. Détár Enikő ezúttal sincs könnyű helyzetbe: a szőrös mellkasú Kiss énekes után, ismét egy férfi bőrébe kell bújnia.

Sztárban sztár: Détár Enikő már az első adásra durva feladatot kapott
Férfit fog alakítani, ráadásul a műfaj is nagyon távol áll tőle.

A színésznő a harmónikás mulatóst, Máriót alakítja majd a színpadon, akinek megformálásával több nehézsége is van. Például az, hogy alig bírja el a hangszerét.

Megkaptam a harmónikát és örültem, hogy állni tudok. Baromi nehéz és nem is gondolják az emberek. Nagyon nehéz megtartani, fáj is a vállam. Otthon súlyzóval próbálok lépkedni és röhög rajtam a család

– mondta a Mokkában Détár, aki arra is kitért, hogy produkciójában szertné megjeleníteni a mulatószenész tájszólását.

Van egy jellegzetes íz a beszédében, ami nem egy nagyon karakteres tájszólás, de megjelenik. Gyúrok rá, de nagyon nehéz levenni és megbántani sem akarom.  Telefonnal fel fogom venni, ahogy énekel, meg beszél

– kezdte a színésznő, aki örül annak, hogy személyesen is találkozhatott és beszélhetett Márióval, hiszen nem szeretne ő is átélni egy L.L. Junior-féle műbalhét.

L.L. Juniort vérig sértette Janicsák Veca produkciója
A rapper szerint paródiát csináltak belőle a Sztárban sztárban.

Nagyon hálás vagyok a csapatnak, hogy összehozott a Márióval, mert lehet, hogy én halálosan komolyan gondolom, de ha nem találkozom vele, esetleg azt hihetné, hogy ki akarom gúnyolni.


Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik