Szórakozás

Selena Gomez veseátültetésen esett át

Az énekesnőt évekkel ezelőtt diagnosztizálták lupusszal, de csak 2015-ben állt a nyilvánosság elé betegségével. Most Instagramon árulta el, hogy miért látták a rajongói olyan keveset a nyáron, miért nem népszerűsítette olyan intezitással a nemrég megjelent számait. Egy komoly műtétet végeztek rajta.

Szóval megtudtam, hogy vesedonorra van szükségem a lupuszom miatt, és lábadoztam. Muszáj volt erre sort keríteni a gyógyulásomért. Őszintén vártam, hogy ezt megoszthassam veletek.

– írta az oldalán.

A lupusz egy gyulladásos betegség, amikor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul. Érintheti a szívet, tüdőt vagy veséket is, de egyénenként változnak a tünetek, illetve a mellékhatások. Depresszióval, pánikbetegséggel járhat.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 14, 2017 at 3:07am PDT


Egy évvel azután, hogy Selena Gomez 2015-ben egy nyilatkozatban közölte, hogy lupusszal küzd, rövid szünetet tartott, hogy egészségére koncentrálhasson. Bevallotta, hogy többek között depresszióval küzdött. De nem ez volt az első alkalom, hogy visszavonult a nyilvánosság elől. 2013-ban szakította félbe a turnéját, de akkor még nem tudhatták a rajongói, hogy mi áll a háttérben.

Gomez a közzétett képek, a műtéti heg mellett köszönetet mondott barátnőjének, az amerikai színésznő Francia Raisának, aki felajánlotta az egyik veséjét.

(Borítókép: Don Arnold/WireImage/ Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik