Szórakozás

Kulcsár Edina felháborodott, amiért megváratták a bankban

Nem indult jól a modell szerdai napja. Reggel hatalmas dugóba került, amikor úton volt edzeni, de később se javult a helyzet. Kulcsár Edina 86 éves dédnagymamáját kísérte el a bankba, de az ügyintézés sokkal körülményesebb volt, mint várta.

Kulcsár Edina: Nem fogom X millió forintért elhitelteleníteni magam
A modellel többek között az Instagramban rejlő üzleti lehetőségekről és a legextrémebb felkéréséről beszélgettünk.

Én annyira fel vagyok háborodva, hogy mindjárt szétrobbanok… Ritkán lehet kihozni a sodromból, de ma sikerült! Így ülök mostmár lassan 1,5 órája egy bankfiókban a MAMÁMMAL! Azóta minimum 6-8 talán 10 ember is jött. Ők érdekes módon 5-10 perc alatt végeztek, mi nem… Sőt! Mi még mindig nem, ráadásul csak alá kell írni egy papírt!

– kezdte közösségi oldalán a modell.

Amikor bejöttünk, a segítségünkre sietett valaki, hogy melyik számot húzzunk… Hát nem kellett volna elfogadni a segítséget! 20-30 perc után besokaltam, húztam egy másik számot amit én gondoltam. Érdekes módon, 3 perc múlva mi következtünk! De eeeeez? Hogy valakit ilyen vakvágányra vezessenek és közel 1,5 óráig várakoztassák… Ráadásul egy idős asszonyt? Mert, hogy engem váratnak az egy dolog ( bár már rég lenne dolgom ) de, hogy egy 86 éves hölgyet?


Nyitókép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik