Szórakozás

Rohamosan fogynak: ketten is otthagyták a Survivort

Az RTL Klub túlélőshowja, a Survivor ma esti adásában váratlanul két versenyzőtől is búcsúztak.

Mivel a védettségi játékot ismét a Buwaya törzs nyerte, ezért megint csak az Ibonnak kellett eldöntenie, ki az a versenyző, akivel nem szeretnék tovább folytatni a játékot. A törzsi tanácsot számtalan taktikai megbeszélés előzte meg és már ekkor körvonalazódott: Barbi és Bianka neve fog a legtöbbször elhangzani a döntés kapujában. A két lány szinte fej-fej mellett haladt a szavazatokat tekintve, ám végül Biankának kellett elhagynia a törzset.

A kedd esti adásban ráadásul újabb versenyző adta fel a játékot, immár a harmadik. Krisztián napok óta erős fájfalommal küzdött, mivel a lábát borító csípések begyulladtak. Ezért, hogy fájdalmait enyhítsék orvosi segítség érkezett hozzá. Bár egészségügyi akadálya nem lett volna, hogy Krisztián folytassa a játékot – antibiotikummal 24 óra alatt orvosolható lett volna a gyulladás – Krisztián mégis a játék feladása mellett döntött.

„Nem azért adom fel, mert hiányzik bármi a külvilágból. Az egészségemet nézem, saját magamat. Ez most itt önzőség, de nekem fontosabb az egészségem”

– árulta el döntése hátterét Krisztián, akinek távozását már visszanézheted itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik